Správná obuv pro ty správné okamžiky

Někteří z nás se odlišují od hlavního proudu tím, že si zkrátka vezmeme boty, a nepřemýšlíme nad tím, jestli se spíše hodí k těmto kalhotám či k tomuto tričku. Je nám to, dá se říci, docela jedno. Samozřejmě, pokud jdete někde ven „na lítačku“, asi si nebudete brát vaše nové kožené boty, ale stejně. Je dobré mít alespoň vhodnou obuv do situací, které tomu nasvědčují. Zní to jako jasné pravidlo, kterého by se měl každý držet, ne všichni jsou však takto vnímaví. Každý správný muž by ale měl mít minimálně několik párů obuvi pro každou situaci. Dnes je třeba, i když přes den pracujete v závodě, abyste zkrátka vypadali.
šněrovací boty.jpg

Něco slušného na večer i odpoledne

Pokud si berete k obleku přes den černé boty na ples nebo si vezmete nějaké sandály k saku, a myslíte si, že vypadáte jako ti milionáři z exotických ostrovů, tak se pletete. Nikdy není nic horšího než odpoledne, muž jinak pěkně oblečený a do toho plesové boty. Černé kožené boty se nechávají na večer či na ples, přes den se volí jiné barvy, světlejší jako je hnědá, šedá, apod. Pokud máte uvolněnější plážové oblečení, nějaké široké a lehké kalhoty, tak sandály nemusí být úplně špatná volba, ale také to nelze aplikovat ke každému letnímu „oděvu“.

Tenisky a horalky patří jinam

Pokud máte tepláky a nějakou mikinu, tak tenisky jsou ideální. Ale tam to končí. Jakmile si berete něco jiného než sportovní či volnočasový oděv, tak byste měli správně odložit i ty tenisky. A horalky už vůbec ne. Maximálně tak v zimě, když napadne hodně sněhu, se vyplatí mít nějaké ty vyšší boty, jinak je nechte pěkně doma.

naleštěné boty.jpg

A když se do těch vašich nových bot přezouváte, vždycky je dobré mít . Přeci jen je lepší vsadit na pohodlí než válčit někde ve stoje se lžící, no ne? Vyhnete se tak alespoň různým prekérním situacím.



Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup